TERVEINK A JÖVŐRE:

Egy állandó helyszínen működő adománybörze, folyamatos nyitvatartással

HOGY TE IS BÁRMIKOR BETÉRHESS ...

BIZTOSAK VAGYUNK ABBAN, HOGY ENNEK A KEZDEMÉNYEZÉSNEK A JELEN GAZDASÁGI HELYZETBEN IGENIS VAN LÉTJOGOSULTSÁGA !

A fenti gondolat és mögöttes tartalmának fontossága ellenére úgy érezhetjük tévesen, hogy a program iránt kevés az érdeklődés, de mégis tudjuk, hogy nem érdektelenségről vagy az erre való igény hiányáról van szó ! Sokan jeleztétek, annak ellenére, hogy rendszeresen feltöljük a plakátot a csoportokba, mégsem látjátok a rendezvényt a közösségi oldalakon, ez az egyik ok, amiért nem vagy nagyon lassan terjed az esemény híre.

Pedig abban szintén biztosak vagyunk, hogy nem csak kifejezetten a tényleges rászorulóknak, hanem sok családnak, nyugdíjasnak, egyedülálló anyukának anyagilag is előnyös sok-sok ingyenes holmihoz jutni. Fontos kell legyen mindannyiunk számára a program jótékony és karitatív, szociális része, összefoglalva az esemény lényegét, a program KÖZHASZNÚ mivolta.

Észrevehető a létszámból, hogy nagyon lassan terjed az - egyébként mindenki által hasznosnak tartott - rendezvény híre. Nem az érdeklődés hiánya a probléma, hanem a börzén résztvevők létszáma, amely egyébként a Börze lényege, motorja és mozgatórugója lenne, a létszámtól függ a ruhák mennyisége, a mind nagyobb mennyiséggel a minőség is biztosított. 

NEM ADJUK FEL ! - A szervezők csak annyit tehetnek, hogy a közösségi oldalakon hirdetik meg a havi eseményeket, többet sajnos nem. Már sok is, de nem győzzük elégszer hangsúlyozni: ahhoz, hogy a börzén résztvevő Hölgyek minél több és minél jobb minőségű holmit vihessenek haza, tovább kell ajánlaniuk a börzét, hogy a ruhamennyiség és ezzel a minőség növekedjen, muszáj elhozniuk családjuk és baráti körük hölgy tagjait is, egyrészt hogy mások javát is szolgálhassa a rendezvény, másrészt mert ezzel ők maguk is jobban járnak, ha már eljöttek, érje meg nekik a részvétel. És persze, miért is ne ajánlanánk tovább egy hasznos lehetőséget azoknak, akiknek jót akarunk !? Mégis, valami miatt ez a továbbajánlás nem vagy csak kis mértékben történik meg, holott a börzézőknek azt kell látniuk, hogy Ők is jobban járnak, ha nem csak 150-200, hanem rengeteg ruhadarab közül választhatnak ! EZÉRT LENNE FONTOS A TOVÁBBAJÁNLÁS, a nagyobb mennyiségű minőségibb készlet érdekében.

Azt látjuk jelen pillanatban, hogy sem a közösségi oldalak, sem a szájpropaganda nem bizonyul hatékonynak, a résztvevő Hölgyek közül sajnos csak néhányan ajánlják tovább az eseményt. Ennek eredménye lehet, hogy kisebb választék vagy nem változik a választék összetétele és ezért nem távozunk elégedetten. AZT HOGY EZ NE ÍGY LEGYEN, csak is azzal tudjuk orvosolni, ha továbbajánljuk az eseményt és egyre többen vagyunk a Börzén. Ezt a kulcsfontosságú momentumát, azaz a tematikáját a Börzének valahogy nem akarjuk átlátni, pedig ettől működne jól és mindenki számára sokkal több szuper holmit eredményezne. Van honlapunk, FB-csoportunk, sok "Lájk"-ot kapunk - köszönjük !!! :-), de "Megosztás"-t nem. Ezért a Facebook-on sem terjed a lehetőség, nem osztják tovább a plakátot vagy a Csoportot a Börze iránt érdeklődők és "Lájk"-kal feljebb sem kerül a plakát, hogy azt minél többen lássák. A bejegyzések folyam tetejére "Hozzászólás" által kerül újra a plakát, egy "Hozzászólásban" küldött emoji-val vagy 1-2 szó írásával, máris elérhetjük, hogy megosztás nélkül mind többen láthasság a Börze plakátját. Csak egy tipp..., - köszönjük, ha élsz vele ! 

VISSZAJELZÉSEK a Börze időpontjáról és további TERVEINK

Az időpont kapcsán a szervezők nehéz helyzetben vannak, van akinek a szombat délután, másoknak a vasárnap lenne megfelelőbb. Ettől függetlenül, ha szeretnénk eljönni és megéri eljönnünk, biztosan megoldjuk, hogy üresen hagyjuk a naptárunkban a Börze időpontját, AZT az egyetlen alkalmat havonta.

DE GONDOLTUNK ARRA is, hogy nyáron kipróbáljuk az egésznapos vasárnapi Börzét, ekkor viszont - tekintettel arra, hogy a rendezvény non-profit jellegű, - olyan helyszínt kell találnunk, amely egész napra minimális bérleti díjat kér. Ilyen és főleg könnyen elérhető helyszínt találni Szentendrén szinte lehetetlen, ez ügyben az Önkormányzat segítségét fogjuk kérni, hiszen a Bükkös-parti piac asztalai szabadok vasárnaponként, nincsenek hasznosítva, kivéve a tárgyhó 3-dik vasárnapját.

AZONBAN, ha a jövőben kellőképpen népszerűsödne az esemény, talán lenne keret egy állandó helyszínre, ami a börzéző Hölgyeknek azért lenne előnyös, mert normál bolti nyitvatartási időben bármikor betérhetnének, olyan időpontban, amely számukra megfelelő. Hozhatnak, vihetnek bármikor, bármennyit, ha kicsi, szűk vagy éppen bő, bármikor jöhetnek cserélni.

VÉGSŐ CÉLUNK ez utóbbi, egy folyamatosan nyitva tartó adománybörze lenne, reméljük, hogy a tervekből egyszercsak valóság lesz ! Ehhez és főként annak érdekében, hogy Ti is - nem megadott időpontban, hanem bármikor - sok jó ruhadarabot tudjatok kiválasztani Magatoknak és Csalágtagjaitoknak, elengedhetetlenül szükség van a továbbajánlásra, ebben kérjük szíves közreműködéseteket !

Készítsd el weboldaladat ingyen!