ÁRVÁCSKA ADOMÁNY csak egyetlen telefonhívással

KEDVES JÓSZÁNDÉKÚ KÉTLÁBÚ !

Ha megnyitottad ezt az opciót, bizonyára Te is lelkeden viseled az árva kisállatok sorsát, ahogyan mi is.

Igyekszünk az eseti állatmentés és -befogadás mellett a szentendrei ÁRVÁCSKA MENHELYNEK is gyüjteni a Borzikon, mert óriási összegekben kerül a menhely fenntartása, a kisállítok etetési, orvosi ellátása, számos esetben jelentős váratlan kiadás is adódik és szeretnénk mi is segíteni.

A hazai állatvédelem összességében, így az Árvácska Egyesület sem kap semmiféle állami pénzügyi támogatást a napi feladatok, fenntartási költségek finanszírozására. A menhely működéséhez, eseti fejlesztéséhez szükséges pénzösszegeket kizárólag az állatvédelemmel szimpatizáló civil lakosoktól kapják, ritka esetben pályázaton nyerik. Sokéves és folyamatos igyezetük ellenére a kutya- és cicalétszám évek óta nem csökken, állandó az igény a befogadásra, a gazdátlan, kóbor kisállatok megmentésére. Ezen feladatok méltányos ellátására, a menhelyen lakó árva kisállatok etetésére, tartására, oltására, gyógyítására, a terület bérleti díjára, összességében a menhely működésével kapcsolat költségek kifizetésére kér a menhely pénzbeli támogatást.

Mi minden forintnak örülünk, tudjuk, hogy a jelen gazdasági helyzetben a családoknak sincs lehetőségük olyan összeggel támogatni az egyesületeket és alapítványokat, mint amennyivel szeretnék, de 100.-Ft-ok is számítanak, amikor sok minimális összegű pénzadomány mégis összeadódik ! Ezért hálásak vagyunk minden pici összegű támogatásért is !

A FŐOLDALON JELEZTÜK, hogy kisösszegű támogatásnak a legegyszerűbb módja, amikor is egyetlen telefonhívással vagy sms-sel adakozhatunk, ennek összege minden esetben 500.-Ft, amely az ÁRVÁCSKÁHOZ érkezik a támogatótól az állami adományvonalon keresztül.

A 13600-as ÁLLAMI ADOMÁNYVONAL bármikor hivható, a hívás alkalmával a 64-es kódot kell beütni. Minden hívás és sms 500.-Ft-ot jelent az Árvácskának !

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, HA LEGALÁBB EGYET TELEFONÁLSZ  :-)

MOST AKTUÁLIS AZ SZJA 1 %-ÁNAK ADOMÁNYOZÁSA.

Ha egyetértesz a Menhely tevékenységével és szívesen segítenél, kérjük, ajánld fel 1 %-nyi adód az Árvácskának, ennek több módja is van.

Ha adóbevallásod a NAV készíti el, ne felejts el rendelkezni SZJA-d 1 %-áról az Árvácska Egyesület javára.

Munkáltatód is kérheted, hogy segítsen ebben, add át számára az Árvácska pontos adatait és munkáltatód elintézi a kapcsolódó teendőket.

A netről letöltheted, kitöltés után átadhatod a munkáltatódnak a NAV "19EGYSZA Rendelkező nyilatkozat" megnevezésű nyomtatványát is, mindössze 1 percet vesz igénybe a kitöltése, neved, címed, adóazonosító jeled és az Árvácska adószáma szükséges hozzá mindössze.

A KÉPEKEN OZZY-ka és FRED látható és gazdira várnak !

AZ ÁRVÁCSKA PONTOS ADATAI A KÖVETKEZŐK:

Hivatalos neve: Szentendrei ÁRVÁCSKA Állatvédő Egyesület

Adószáma: 18675359-1-13

Az ÁRVÁCSKA honlapján a többi gazdira váró kisállat fotóját is megtalálod:

https://www.arvacska.hu

Készítsd el weboldaladat ingyen!